Commercieel

Als cruciale en historisch belangrijke speler in de regio Izegem is Royal FC Mandel United een ideale partner om uw zichtbaarheid binnen de lokale gemeenschap en daarbuiten te helpen vergroten.

De club heeft de afgelopen jaren zowel op als buiten het veld haar ambities vernieuwd en haar ambitie getoond om nieuwe hoogten te bereiken. Wij geloven in het hoog mikken, in het streven naar grootsheid en in altijd vooruitgaan. Voor uw bedrijf betekent de samenwerking met Royal FC Mandel United dat u deelneemt aan een spannende reis naar de top van de voetballadder.

Wij bieden een menu met opties en diensten om uw merk aan ons publiek te laten zien. Wij werken graag met u samen aan een sponsorpakket dat kan bestaan ​​uit hospitality, evenementen, reclame op maat (zoals LED-borden tijdens wedstrijden), digitale communicatiecampagnes en meer.

Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met Jan Desmet op +32 497 47 06 52 of via jan.desmet@kfcmandelunited.be

– Kleding

We bieden een scala aan aantrekkelijke mogelijkheden om uw merk in de picture te zetten.

Er is de eerste ploeg, gezien deze uitgebreide in de nationale reeksen, brengt dit heel wat zichtbaarheid mee verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Ook ons ​​B-elftal (in de provinciale reeksen) en de beloften treden op in dezelfde wedstrijduitrusting als de eerste ploeg, zo is ook de belangrijke lokale zichtbaarheid aan de hand van deze uitrustingen gegarandeerd. En natuurlijk alle jeugdploegen. Onze ± 600 jeugdspelers worden voorzien van zowel een pakket aan trainingskledij waarmee ze een vertrouwd deel aannemen van het straatbeeld in de Mandelstreek. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook wedstrijdkledij waarmee ze aantreden in zowel de regionale, provinciale als de interprovinciale reeksen. Ten laatste is er ook onze G-voetbalploeg, damesploeg en de studax-ploeg. Elk met een eigen publiek en identiteit.

 

– Instappen

Wij bieden onze partners de mogelijkheid om in beeld te komen tijdens de trainingen en wedstrijden van alle ploegen in de Skyline Arena.

Een aantal jaar geleden investeerde de club in de installatie van een hypermoderne led-boarding over bijna de volledige breedte van het eerste veld. Op deze boarding kunnen dynamische boodschappen worden geprojecteerd, een echte eyecatcher.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vaste boarding aan te brengen, zowel rond het eerste veld als rond de jeugdvelden. Voor deze boarding kiezen we altijd voor hoogwaardige di-bond die tegen een stootje kunnen en daarnaast niet kleuren door de zon.

Ten laatste hebben we ook de mogelijkheid om maxi-spandoeken aan te brengen achter het doel van het eerste terrein. Voor wie

echt op de foto wil lopen met zijn merk!

 

– Gastvrijheid

Eén van de grote troeven van de Skyline Arena is de moderne en piekfijne horecaruimte waar gasten in alle comfort kunnen worden ontvangen. Dit stelt ons in staat om net dat tikkeltje meer te bieden op het gebied van gastvrijheid. Zo is het bij elke thuiswedstrijd mogelijk om een ​​vip-formule te tekenen. In deze formule worden u en uw gasten verwelkomd in de aparte vipruimte van de Skyline Arena. Tijdens de rust wordt u getrakteerd op een hapje en een drankje en na de wedstrijdkaart u gezellig na met uw gezelschap en de andere aanwezige gasten en duidelijk het bestuur van beide ploegen.

Voor een aantal geselecteerde wedstrijden wordt voor de wedstrijd ook een verzorgd “seated diner” georganiseerd. Op alle spellen is er ook de mogelijkheid om de wedstrijdbal te schenken. Dit houdt in dat uw bedrijf wordt vermeld in alle communicatie over de wedstrijd op sociale media, uw reclameboodschap net voor de aftrap wordt omroepen in het stadion en u duidelijk ook de aftrap geeft.

 

Bekijk sponsorbrochure